Door het coronavirus getroffen wethouder Zinkweg is dankbaar voor de hartelijke wensen

Voor het eerst laat wethouder Evelien Zinkweg, vanuit haar zelfgekozen quarantaine na het coronavirus te hebben opgelopen, weten hoe het met haar gaat.

Samen met haar echtgenoot verblijft ze thuis, zonder hun kinderen en de hond van het gezin. “De eerste dagen voelden we ons nog niet erg ziek, maar dat was afgelopen weekend wel anders. De klachten zijn bij ons verschillend, maar alles wat te vinden is bij milde en heftigere klachten zijn ook hier van toepassing. Met mij gaat het inmiddels iets beter, maar de klachten zijn (helaas) nog niet voorbij.”

Ze dankt iedereen voor hun hulp, op welke manier dan ook. Ook heeft ze vele kaartjes, berichten, bloemen en telefoontjes mogen ontvangen. “Echt geweldig!”, reageert ze hierop.

Daarnaast wijst de politiek bestuurder erop dat het virus ieder persoon kan treffen. “Wij zijn niet de enigen die ziek zijn. En ook niet de enigen die negatieve gevolgen ervaren door dit virus. We maken ons zorgen om kwetsbare dierbaren en we maken ons zorgen om vrienden en collega’s die dit misschien nog te wachten staat.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen