Dit weekend afsluiting rotonde Ossenmaatstraat

Ossenmaatstraat en de op- en afrit N342
Ossenmaatstraat en de op- en afrit N342
Foto: Google Maps

In het weekend van zaterdag 9 november en zondag 10 november is er werk aan de weg bij de rotonde Ossenmaatstraat en de op- en afrit N342.

Dit betekent dat de rotonde en de op- en afrit tijdelijk niet bereikbaar zijn. De wegwerkzaamheden vinden plaats om het wegdek te verbeteren. Via verkeersregelaars en omleidingsborden is er een alternatieve route beschikbaar.

Omleiding

De werkzaamheden vinden van zaterdagochtend 9 november 6.30 uur t/m maandagochtend 11 november 5 uur plaats. De werkzaamheden zijn in het weekend gepland om de overlast voor weggebruikers te beperken.

Het betekent dat automobilisten – vanuit de Schipleidelaan, de Eektestraat en beide richtingen op de provinciale rondweg – niet door kunnen rijden bij de rotonde Ossenmaatstraat. Vanuit deze richtingen staat met omleidingsborden aangegeven via welke weg wél genomen kan worden. Ook staan er verkeersregelaars bij het viaduct Schipleidelaan, de oversteek brandweer Ossenmaatstraat en op de rotonde zelf.

Er is overleg met de brandweer geweest over de werkzaamheden en zij voorzien geen problemen. Op 11 november zijn de werkzaamheden afgerond en mag iedere automobilist weer gewoon gebruik maken van de rotonde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen