Koninklijke onderscheiding Gonnie Bonvanie tijdens opening G-kunstgrasveld van ZVV De Esch

Vrijdagavond, tijdens de officiële opening van het G-kunstgrasveld bij ZVV De Esch, is Gonnie Bonvanie-Van der Burg benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ze kreeg haar onderscheiding vanwege de jarenlang belangeloze inzet voor De Esch en wordt gezien als één van de dragende krachten binnen deze voetbalvereniging.

Bonvanie-Van der Burg zet zich tijdens haar vrije tijd in voor kantinediensten, bestuursaangelegenheden en G-afdeling. Tot vorig jaar was
ze algemeen bestuurslid van De Esch, waarin zij de input verzorgde vanuit de gehele G-afdeling. Na een interne structuurwijziging (2019/2020) nam ze afscheid van het algemeen bestuur. Wel bleef ze voorzitster van die G-tak.

Verder trekt zij al jaren de kar voor wat betreft de Grote Club Actie. Haar inzet heeft de club dus al heel wat euro’s opgeleverd. Het doel was een kunstgrasveld voor ‘haar’ G-afdeling te kunnen realiseren en na jarenlang strijden is dit werkelijkheid geworden.

Overige verdiensten

Zij was ook diegene die verantwoordelijk was voor de aanschaf en het onderhoud van de AED en het bijhouden van de EHBO-set. Ook de organisatie van vrijwilligers- en jubileumfeesten was bij haar in goede handen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen