Jubileum Kerstconcert van het Stadsjongenskoor in de Plechelmusbasiliek

Het Stadsjongenskoor Oldenzaal geeft op zaterdag 16 december een bijzonder Jubileum Kerstconcert in de Plechelmusbasiliek.

Een feestelijk concert, want het Stadsjongenskoor staat in seizoen 2023-2024 maar liefst 25 jaar onder leiding van dirigent Mariette Effing. Tijdens dit concert zullen alle koren en solisten te horen zijn.

Jubileum

Het was begin november 1998 toen Mariette Effing de sleutel kreeg van de repetitielocatie van het Stadsjongenskoor. Ze had een map met bladmuziek gekregen, er stond een piano en er waren jongens… Tijdens die eerste repetitie werd snel duidelijk dat een kerstconcert of ander optreden er dat jaar niet meer in zat. Er was werk aan de winkel! Nu is het 2023 en zijn we 25 jaar verder. Wat in 1998 niet lukte, gaan ze in 2023 wel doen: ze geven een kerstconcert in de Plechelmusbasiliek.

Natuurlijk zal het Liddel Ducky niet ontbreken, net als Stille Nacht en ook Een Kindelyn zo Lovelyk staat uiteraard op het programma. Maar daarnaast zullen de verschillende koren weer mooie nieuwe en onbekende kerstliederen laten horen. Speciaal voor dit Jubileum Kerstconcert is een Alumni Kerstkoor samengesteld dat een aantal geliefde kerstliederen ten gehore zal te brengen.

Aanvang 19.30 uur, einde circa 21 uur. Er is geen pauze.

Toegang

  • Vanaf 18 jaar: 15 euro
  • Van 12 t/m 17 jaar: 5 euro
  • Tot 12 jaar: gratis

Ga voor de online kaart verkoop naar www.podiumplein.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen