Gala-avonden van Kadolstermennekes op de schop

Foto: Kadolstermennekes

Er verandert het een en ander bij de gala-avonden van carnavalsclub de Kadolstermennekes.

Zo krijgen leden altijd kaarten en wordt de premièredag verschoven. “We moesten de laatste jaren honoraire leden teleurstellen omdat zij geen kaarten konden bemachtigen. Dit is teleurstellend voor hen. We gaan iets in de opzet veranderen, om deze leden de kans te geven om het gewilde gala bij te kunnen wonen”, aldus Anton Bok en Luc Teggeler, voorzitters van respectievelijk de galacommissie en de financiële commissie. “Ieder lid heeft recht op twee kaarten en die kunnen we ze nu ook aanbieden.”

De belangrijkste verandering is het verplaatsen van de eerste gala van de woensdag naar de donderdag. In plaats van de traditionele opwarmer voor senioren, de Kolderoamd, rollen de Kadolster op de donderdag de rode loper uit voor een heuse galapremière.

De donderdag wordt hierdoor een volwaardige gala met pre-party, afterparty, wijnkeuze en de gewenste avondkleding als dresscode, net als bij de overige gala’s op vrijdag (sponsorgala), zaterdag, vrijdag en zaterdag.

Niet-leden, die voorheen de Kolderoamd bezochten, kunnen aanspraak maken op eventuele kaarten die over zijn. Zij kunnen zich hiervoor op een lijst laten plaatsen bij makelaarskantoor Kock & Van Benthem of mailen naar de [email protected].

Het Kadolstergala is aankomend jaar op 30 januari en 1, 7 en 8 februari. Een ticket kost 20 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen