Inwoners van De Thij jagen op geldprijzen in Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker

Vijftig inwoners van Oldenzaal uit postcodegebied 7576 (De Thij) strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Oldenzaal daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20 uur te zien bij SBS6.

De 70-jarige Harry reist samen met zijn vrouw af naar de studio in Amsterdam. Hij vertelt: “Dit is echt een dagje uit voor ons, hartstikke leuk om mee te maken. We zullen zien hoe het uitpakt, maar ik denk niet dat ik voor een finaleplaats zou kiezen. De inhoud van een grote koffer spreekt mij meer aan.”

Derde keer in de studio

Het is niet de eerste keer dat vak Oldenzaal in de studio van Miljoenenjacht plaats mag nemen. In het voorjaar van 2018 waren de inwoners van postcodegebied 7577 aan de beurt. De 70-jarige Frits won toen als finalist 270.000 euro. In het najaar van 2018 was postcodegebied 7573 uit Oldenzaal aan de beurt. Toen werden er geen grote prijzen mee naar huis genomen.

Geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Oldenzaal zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel 5 miljoen euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen