Klas op Wielen ontvangt cheque van Koffie Club Oldenzaal

Afgelopen dinsdag kwamen drie Oldenzaalse initiatieven zo maar ineens bij elkaar: Klas op Wielen, Koffie Club Oldenzaal en inzameling doppen.

Het goede doel voor het inzamelen van kroonkurken op TCC Potskampstraat (‘Ut löp mooi met de döp’) is dit schooljaar de Koffie Club Oldenzaal, een groep Oldenzaalse jongeren die een kopje koffie gaan drinken bij mensen die wel een bezoekje kunnen gebruiken. Diezelfde locatie is eveneens de thuisbasis van Klas op Wielen.

De Koffie Club won in december de Oldenzaalse Vrijwilligersprijs. Een eer die in 2014 Klas op Wielen ook al ten deel viel. De prijs bestond ook dit jaar – naast ‘eeuwige roem’ – uit een bokaal, een geldbedrag van 1000 euro én een bedrag van 250 euro dat ze aan een ander goed doel in Oldenzaal moesten schenken.

Hun keus viel op… Klas op Wielen; de cirkel was rond. Op de locatie van de ‘döp’ mocht Mariëlle Hommels namens Klas op Wielen de cheque in ontvangst nemen van vier deelnemers van de Koffie Club Oldenzaal: Yannick Kropmans, Casper Kroeze, Quinty Kraak en de enige echte hoogheid van de Blaanke Boeskeulkes, Jaap Vaneker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen