Joep Latka genomineerd als Mbo Uitblinker

Joep Latka (midden) tussen de andere genomineerden
Joep Latka (midden) tussen de andere genomineerden
Foto: ROC van Twente

De 25-jarige Joep Latka uit Oldenzaal is als één van de drie studenten genomineerd voor de Mbo Uitblinker verkiezing van 2018.

Mbo Uitblinkers zijn studenten die tijdens hun opleiding of bpv-periode bijzonder hebben gepresteerd. De drie genomineerden verdienen het om in de ‘spotlights’ te staan, geeft het ROC van Twente aan.

“Nadat ik mijn havodiploma had behaald kwam ik tot de ontdekking dat ik niet in de wieg gelegd ben voor een puur theoretische opleiding. Na flink wikken en wegen heb ik gekozen voor de mbo opleiding Ontwerpend meubelmaker. Op het ROC van Twente kwam ik erachter dat er hier ook legio aan mogelijkheden zijn om mezelf nog verder te ontwikkelen. Zo heb ik via het excellentietraject een cursus gevolgd op hbo-niveau en heb ik als eerste student van het ROC stage gelopen in mijn eigen bedrijf, Arts & Crafts. Via deze weg kwam ik erachter dat er buiten de gewone lessen om extra ondernemerstrainingen werden aangeboden. Ik heb me verder kunnen ontwikkelen tot een ondernemer die klaar is voor de toekomst!”, vertelt Joep enthousiast.

De internetstemmen tellen voor 50% mee bij de uiteindelijke keuze voor de Uitblinker 2018 en de overige 50% wordt bepaald door een jury. Stem hier voor de kandidaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen