Lentekriebels op recreatiepark Het Hulsbeek

Lente Fair Twente
Lente Fair Twente
Foto: CNO Expo

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april vindt de Lente Fair Twente plaats in Oldenzaal.

Deze nieuwe fair zal geheel in het teken staan van het complete leven. In het mooie natuurgebied rondom het Hulsbeek kunnen bezoekers tijdens Lente Fair Twente de lentekriebels ervaren.

Het unieke aan dit concept is dat alles aanbod komt. Tijdens deze fair staat de BBQ aan, hangen bezoekers de hengels in het water, gaan ze huizen verbouwen en laten zij tuinen weer bloeien. Een prachtige ambiance wordt gecreëerd door tientallen luxueuze pagodetenten van waaruit vele bedrijven zich presenteren. De fair biedt een rijk en diverse aanbod voor het hele leven. Van binnen- en buitenleven, mobiliteit, bouw en verbouw, veranda’s, tuininrichting tot lifestyle, decoratie, dieren, hobby’s, fashion & food.

Het is een fair voor mannen en vrouwen; voor jong en oud. De openingstijden zijn iedere dag 11.00 tot 18.00 uur.

Entreeprijzen

  • Volwassenen: €7,50 aan de kassa en online €5
  • Kinderen tot 12 jaar: gratis toegang

Standje huren en organisatie

Voor het voorjaar staat alles nog open en is voor standhouders een mooie gelegenheid om zich te presenteren en omzet te genereren.

Het is nog mogelijk om in te schrijven voor een standlocatie op Lente Fair Twente. Ondernemers gericht op; buitenleven, binnenleven, mobiliteit, bouw, aanbouw, veranda’s, home, sport & vrije tijd, lifestyle, mode, hobby’s en dieren kunnen zich aanmelden via [email protected] of via tel. 0548-789238 meer informatie opvragen.

Lente Fair Twente wordt georganiseerd door CNO-Expo BV. Sinds 2005 is CNO-Expo actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vak- en consumentgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland, Christmas Fair Twente, Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende & Liemde, Milchvieh & Ackerbautage Münster-Nienberge en HABITO Bedrijvenbeurs Rijssen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen