Artiesten zien uit naar het jeugdcircusfestival

Foto: Tubantino

Op vrijdag 2 juni gaat in Oldenzaal het Jeugdcircusfestival 2017 van start. Jeugdcircus Tubantino heeft 5 andere jeugdcircussen uit het hele land uitgenodigd om samen Oldenzaal een weekend lang tot circusstad om te toveren.

De artiesten en begeleiders zullen we 2 t/m 5 juni onderdak vinden in basisschool de Esch en de Linde. Van daaruit gaan ze in de ochtend van 3 juni met een heuse circusparade naar het centrum van Oldenzaal om daar verschillende circusgames te gaan spelen. Het bonte gezelschap wordt hierbij muzikaal begeleid en trekt al fietsend op eenwielers, jonglerend en met acrobatische toeren door de straten. Later die dag zullen alle artiesten samen in Stadstheater de Bond optreden in de galavoorstelling. Deze voorstelling is speciaal voor het festival samengesteld.

Op zondag wordt de onderlinge samenwerking verder geïntensiveerd middels verschillende circusworkshops. Ook worden er voorstellingen opgevoerd in diverse verpleeghuizen in en rondom Oldenzaal. ’s Avonds is er een barbeque en disco zodat alle artiesten elkaar nog beter leren kennen.

Op maandag 5 juni vertrekken alle jeugdcircussen weer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen