Jeff van den Biggelaar aan de slag als kwartiermaker voor stadspromotie

Foto: Facebook/Jeff van den Biggelaar

Afgelopen zomer heeft het college van gemeente Oldenzaal advies ingewonnen over de bestaande samenwerkingen voor de promotie van de stad.

De uitkomst hiervan was om de oude samenwerkingsverbanden op te zeggen en een nieuwe organisatie op te richten. Dit advies is in september en oktober aan alle samenwerkingspartners voorgelegd. De reacties waren zo positief dat, ook weer in overleg met die partners, een kwartiermaker is aangesteld. Zijn naam is Jeff van den Biggelaar en hij gaat de nieuwe organisatie voor stadspromotie, evenementencoördinatie en citymarketing van Oldenzaal opzetten.

Van den Biggelaar is op 4 november aan zijn opdracht begonnen en gaat zijn werkzaamheden 4 maanden uitvoeren.

‘Van denken naar doen’

“Ik ga aan de slag met de opzet van een nieuwe organisatie voor de promotie en marketing van Oldenzaal, evenementenondersteuning en -coördinatie en citymanagement. Daarbij horen ook zaken als het opstellen van een meerjarenbegroting en een huisvestingsvoorstel voor de nieuwe organisatie.”

Van den Biggelaar neemt contact op met alle partijen om zichzelf nog nader voor te stellen. Zodra de nieuwe organisatie staat, is zijn opdracht klaar. Het bestuur kan dan een directeur aanstellen, die de organisatie verder uitbouwt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen