Cube in top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Job Keupink en Arno Rutjes
Job Keupink en Arno Rutjes
Foto: Cube

Cube behoort tot de snelste groeiers van Oost-Nederland en staat zelfs in de top 100 van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Dat heeft de ING en het Financieele Dagblad uitgezocht. Daarom kregen oprichter Job Keupink en Arno Rutjes gisteren een zogeheten FD Gazellen award uitgereikt. Daarnaast is de Oldenzaalse onderneming, dat online oplossingen bedenkt en ontwikkeld voor bedrijven die succesvol willen zijn in de nieuwe digitale economie, uitgenodigd voor de finale in Amsterdam.

De nominatie is gebaseerd op drie indicatoren: omzet, personeelsgroei en winst. “Voor mij persoonlijk is het het belangrijkst dat onze medewerkers zich goed voelen”, vertelt Keupink. “Dat onze klanten blij zijn en rendement maken is hiervan een logisch gevolg. Deze Award zegt alleen iets over de financiĆ«le gezondheid van ons bedrijf. Een belangrijk element want doordat we financieel gezond zijn en lekker groeien, kunnen we medewerkers ook stappen laten zetten. Dat resulteert weer in een betere dienstverlening van ons op het gebied van digital design en web & app development voor onze klanten. Erg leuk, we gaan het beleven!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen