Camperpark op Het Hulsbeek geopend

Vrijdagavond is op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal het Topparks camperpark officieel geopend.

Aan wethouder Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal de eer het park onder toeziend oog van Benno Brand, dagelijks bestuur Regio Twente, Bert Nellestijn van NKC en de initiatiefnemers Charles de Mönnink, André Postma en René Hampsink te openen.

Het park heeft een oppervlakte van anderhalf hectare, een capaciteit van 50 camperplaatsen en is gelegen aan de Reininksweg, de westelijke rand van Het Hulsbeek.

Duurzaamheid

Topparks ambieert een nieuwe generatie duurzame camperparken met respect voor natuur en milieu, van alle gemakken voorzien en gelegen in een aanlokkelijke omgeving.

Op elke locatie bepaalt de camperaar de manier van recreëren. Deze kan kiezen voor rust en relaxen en wordt dan niet ongewild meegezogen in allerlei activiteiten. Op het park heerst rust, daarbuiten in de directe omgeving een scala aan mogelijkheden.

Faciliteiten:

  1. Sanitair unit; de unit is uitgerust met toiletten, doucheruimtes en wasbakken.
  2. Uitstortplaats cassettetoilet; Op hygiënisch en milieutechnisch verantwoorde wijze kan het cassettetoilet worden geleegd. De cassette wordt gereinigd en de inhoud wordt via een pompsysteem afgevoerd naar het riool.
  3. Sanizuil vers water; De camper kan er worden voorzien van vers water.
  4. Saniplateau; de oppervlakte van het centraal gelegen plateau is ruim voldoende voor twee campers (60 vierkante meter). De inhoud van de vuilwatertank kan er worden geloosd. Het lozen geschiedt op hygiënisch en milieutechnisch verantwoorde wijze. Het vuile water (zogenaamd grijs water) wordt direct afgevoerd via de pompinstallatie en komt niet in het milieu terecht.
  5. Verlichting; sfeervolle lantaarns en oriëntatieverlichting passend bij de omgeving.
  6. Milieu-eiland; op deze plek kan het afval worden gescheiden in de specifieke milieucontainers.
  7. Elektrazuilen; per 4 camperplaatsen is een elektrazuil beschikbaar voor de stroomvoorziening
  8. Camerabeveiliging; deze voorziening voldoet aan de privacy richtlijnen en ondersteunt een veilig verblijf.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen