Mr. Polska, Rapper Sjors en Bonnie St. Claire op Fields of Joy

Foto: Fields of Joy

Op 6 juli 2019 zijn er op het Hulsbeek optredens van o.a. Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors tijdens Fields of Joy.

Het vinden van de Boomhut is even speuren, maar verscholen tussen het groen biedt dit intieme podium een verrassend contrast met de open velden verderop. Festivalgangers kunnen hier ongegeneerd uit hun dak gaan op de muziek van verschillende artiesten. Naast Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors zijn er ook optredens van Babyboom en de Patatgeneratie, Dave Grohl & The Topless DJ’s, Tjolk! Everything 80’s, het dj-duo Pop Up en dj
Frodo.

Nieuwe area: History of House

Nieuw dit jaar is de area History of House. Hier kunnen festivalgangers de hele dag stampen op ‘old school’ housemuziek van o.a. dj Yves, Critical Mass, Francois en Mindcontroller a.k.a. Ruffneck.

Line-up

Op zaterdag 6 juli barst de vijfde editie van het Fields of Joy Festival los op het Hulsbeek in Oldenzaal. Eerder maakte de organisatie al bekend o.a. De Dijk, Gavin James, Golden Earring, Suzan & Freek, Gerard Ekdom, De Jeugd van Tegenwoordig en Lil Kleine gestrikt te hebben voor het festival.

Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen