Eerste artiesten van Fields of Joy bekend

Foto: Wiebe Nieuwenhuis

Golden Earring, Bökkers, Jeangu Macrooy en Scrum treden op 6 juli 2019 op tijdens het Fields of Joy festival in Oldenzaal.

Het zijn de eerste namen in de veelzijdige line-up die de organisatie bekendmaakt.

In juli 2019 vindt de vijfde editie van het Fields of Joy festival plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. “We zijn er trots op te kunnen bekendmaken dat Golden Earring, Bökkers, Jeangu Macrooy en de folkrockband Scrum de komende editie optreden”, aldus Manfred Geisink, organisator van Fields of Joy. “Het beloven te gekke acts te worden. We proberen elk jaar een zo divers mogelijke line-up neer te zetten. Fields of Joy is voor iedereen.”

‘Good vibes, good music, good food’

Op 6 juli 2019 viert Fields of Joy haar vijfde editie. Elk jaar staat Fields of Joy garant voor ontspanning, beleving en een unieke sfeer. Naast de genoemde artiesten staan er een wine & gin-tonic bar, diverse foodtrucks, pop-up restaurants en een speelhoek op het terrein. Het festival onderscheidt zich met good vibes, good music en good food. Vorig jaar werd Fields of Joy door meer dan 11.000 mensen bezocht. Early bird tickets zijn op dit moment beschikbaar en te koop via de website: https://fieldsofjoyfestival. com/.

Fields of Joy

Fields of Joy is het vriendelijkste festival van Nederland. Dankzij het diverse programma is Fields of Joy voor iedereen. Er komen singer-songwriters, hiphop acts, helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90, verschillende dj’s en er is een speelhoek voor de allerkleinsten. Het festivalterrein is op een van de mooiste plekjes van Twente, het Hulsbeek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen